Одржана 21. редовна сједница Владе Брчко дистрикта БиХ

9.8.2017. Влада Брчко дистрикта БиХ усвојила је на 21. редовној сједници Смјернице за израду нацрта правилника о динамици фискализације у Брчко дистрикту БиХ као и Смјернице за израду нацрта правилника о изгледу и садржају формулара и начину испитивања дијелова фискалних система, на приједлог Дирекције за финансије.

2017-08-09-21_RSV

Влада је усвојила и иницијативу за успостављање партнерских односа са општином Шладминг из Аустрије.

Чланови Владе одобрили су и Смјернице за израду нацрта одлуке о измјени одлуке о одређивању радних мјеста у Полицији Брчко дистрикта БиХ којим припада право на већи трајни додатак на плату.

На приједлог Одјељења за привредни развој, спорт и културу усвојен је закључак којим се Влада Брчко дистрикта БиХ изјашњава о покретању поступка приступања БиХ конвенцији Савјета Европе о кинематографској продукцији као и закључак о покретању поступка потписивања споразума о сарадњи у области културе између Министарства цивилних послова БиХ и Министарства културе и туризма Републике Азербејџан.

На 21. редовној сједници усвојен је приједлог закључка о давању сагласности Министарству спољне трговине и економских односа БиХ за потписивање министарске декларације о будућности рибарства у Медитерану, под називом "Малтешка MEDFISH4EVER министарска декларација".