Званично пуштен у рад нови портал Владе Брчко дистрикта БиХ

14.11.2018. Нови портал Владе Брчко дистрикта БиХ од сриједе, 14. новембра 2018. године, налази се на располагању јавности. Нови портал подразумијева, осим централног www.vlada.bdcentral.net, и шеснаест сајтова одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ, Канцеларије градоначелника, Дирекције за финансије, Канцеларије координатора Брчко дистрикта БиХ у Савјету министара БиХ и Канцеларије за управљање јавном имовином.

2018-11-14-Novi_sajt_Vlade

Редизајнирана верзија веб-странице Владе Брчко дистрикта БиХ, израђена са намјером да нашим грађанима пружи лакши приступ информацијама о раду Владе и институција Брчко дистрикта БиХ.

Сви сајтови су са приступом преко посебног интернет домена прилагођени приказу на мобилним уређајима. Администрација сајтова је пренесена на органе управе који ће бити одговорни за садржаје који буду постављани на сајтове, а централну координацију ових активности вршиће Сектор за информисање Владе Брчко дистрикта БиХ који је задужен и за ажурирање централног сајта Владе и сајта Канцеларије градоначелника.

Због количине садржаја који је пребачен са старог сајта могуће су евентуалне грешке у новој верзији портала. Стога позивамо све грађане да нам се за све сугестије обрате на и-мејл веб-уредника Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

Стара верзија веб-странице www.bdcentral.net биће у функцији до краја године са садржајима који се тренутно на њој налазе.