Сутра у Брчком плесни спектакл

8.6.2018. Градоначелник  Синиша Милић заједно са представницима Плесног клуба "Мамбо" и члановима клуба Ђакомом Лазаринијем и Робертом Бенедети најавиo je званичан турнир из календара свјетске спортске плесне федерације WDSF Championship 2018, који ће бити одржан сутра 9. 6. 2018. године у Брчком у сали Гимназије.
2018-06-08-Najava-Mambo-1

На поменутом турниру највишег ранга учествоваће парови из 31 државе свијета односно око 2.000 учесника, што овај догађај сврстава у ред највећих манифестација у Брчком.

"Задовољство је бити домаћин једног оваквог такмичења. Сутра ћемо послати лијепу слику из Брчког, а вјерујем да ћемо бити у фокусу пажње шире јавности", рекао је градоначелник Синиша Милић.

Организатори такмичења из Плесног клуба "Мамбо" најавили су за сутра плесни спектакл.

2018-06-08-Najava-Mambo-2

"Учесници ће се такмичити у свим категоријама, од пионира, јуниора до главне категорије за одрасле парове.  Наш клуб улаже много наде у свој плесни пар Ђакома и Роберту. Позивам све грађане Брчко дистрикта БиХ и шире да сутра у 19.00 часова испуне салу Гимназије и уживају у финалу и спектаклу који смо им приредили", истакла је Петра Богићевић из ПК "Мамбо" Брчко.

Турнир ће сутра у 19.00 часова свечано отворити градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић након чега слиједи финале. Покровитељ турнира је Влада Брчко дистрикта БиХ.