Свечано отворен мост у Крепшићу

17.1.2018. Градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић и директор Јавног предузећа  "Путеви Брчко" Мирослав Мишкић данас су свечано отворили и пустили у саобраћај мост у Крепшићу на магистралном путу М14.1. Свечаности су присуствовали помоћник министра саобраћаја и веза Републике Српске Наташа Костић, представници Владе и Скупштине Брчко дистрикта БиХ, Полиције Брчко дистрикта, ЈП "Путеви Брчко" као и многобројни мјештани Мјесне заједнице Крепшић.
2018-01-17-Otvaranje_mosta-1

2018-01-17-Otvaranje_mosta-3 
Синиша Милић, градоначелник Брчко дистрикта БиХ, рекао је да је вриједност пројекта 690.000 КМ, те да он по износу средстава и величини није крупан капитални пројекат али је веома важан с обзиром да се налази на најфреквентнијој саобраћајници која пролази кроз дистрикт.

"Мост је уништен у поплавама 2014. године, а изграђен је у року од шест мјесеци од дана доношења одлуке у Скупштини дистрикта Брчко да се реализација пројекта повјери ЈП "Путеви Брчко" и пренесе овлашћење са Владе Републике Српске која је била носилац пројекта и издвојила 65.000 КМ за пројектну документацију", истакао је Милић и изразио задовољство што је 2018. година почела са свечаношћу поводом завршетка једног капиталног пројекта.

2018-01-17-Otvaranje_mosta-2

Мирослав Мишкић, директор ЈП "Путеви Брчко", истакао је да је ово предузеће заједно са Владом Брчко дистрикта БиХ испунило своје обећање и пустило у рад мост у Крепшићу у задатом року. Он је најавио нове пројекте у овој години, попут изградње попут кружног тока у насељу Илићка.