Најављено учешће 13 амбасада на Бизнис форуму Брчко дистрикта БиХ

2017-10-04-Ambasador_Makedonije4.10.2017. Тринаест амбасада у БиХ потврдило је учешће на 1. Бизнис форуму Брчко дистрикта Босне и Херцеговине, који ће бити одржан од 8. до 10. новембра, а главна тема овог догађаја биће “Нови циклус развоја Брчко дистрикта БиХ”.

Очекује се долазак привредника из многобројних земаља као и учешће око 80 привредника са подручја Босне и Херцеговине.

“Кључ успјеха економије било којег града или државе састоји се од јаке везе између државних служби и привредне заједнице, као и укључивања стручног мишљења као неизоставног фактора било које одлуке. Бизнис форум Брчко дистрикта БиХ треба да представља оквирну платформу новог циклуса развоја Брчког која ће повезати све три поменуте стране”, рекао је главни координатор Владе Брчко дистрикта БиХ и директор Бизнис форума Дамир Булчевић, у име организатора.

Он је истакао да се недавно, између осталих, састао са амбасадорима Црне Горе, Хрватске и Македоније у БиХ, које је информисао о детаљима Бизнис форума.

2017-10-04-Ambasador_Hrvatske

Бизнис форум биће организован у пет панела, и то на сљедеће теме: локални и економски развој, привреда, пољопривреда, саобраћај и туризам те образовање и млади.

Сва заинтересована правна и физичка лица која желе да учествују у раду првог Бизнис форума Брчко дистрикта БиХ могу да се пријаве путем сљедећег линка: http://econforbd.com/registracija/index.php. Пријаве трају до 31. октобра.

У организацији овог догађаја учествује је и Економски факултет Брчко.

2017-10-04-Ambasador_CG