Почела регистрација за учешће у 1. Бизнис форуму Брчко дистрикта БиХ

11.9.2017. Влада Брчко дистрикта БиХ обавјештава сва заинтересована правна и физичка лица која желе да учествују у раду 1. Бизнис форума Брчко дистрикта БиХ да пријаву могу извршити путем сљедећег линка: http://econforbd.com/registracija/index.php

Бизнис форум биће одржан од 8. до 10. новембра 2017. године у пет панела, и то на сљедеће теме: локални и регионални развој, привреда, пољопривреда, саобраћај и туризам те образовање и млади у Брчко дистрикту БиХ.

2017-09-11-Biznisforum_2017

Тема форума је „Нови циклус развоја Брчко дистрикта БиХ“. Организатор је Влада Брчко дистрикта БиХ, уз техничку организацију Удружења рачуновођа, форензичара и ревизора Брчко дистрикта БиХ, а обезбјеђена је подршка и од стране Економског факултета у Брчком Универзитета у Источном Сарајеву.

Бизнис форум Брчко дистрикта БиХ биће мјесто окупљања и размјене мишљења између представника власти, креатора економских политика и потенцијалних инвеститора. Бизнис форум ће се бавити свим релевантним питањима која су од значаја за стање у Брчко дистрикту БиХ, почевши од макроекономске политике, секторске политике, пословне климе те конкурентности бх. привреде и компанија.