Сертификат за свјетски квалитет "Видовданске трке" додијељен градоначелнику

20.2.2018. Свјетска атлетска федерација је и ове године, а осми пут заредом, додијелила знак квалитета "Видовданској трци" која се одржава у Брчком, по чему је ова манифестација јединствена у региону. Тим поводом данас је у згради Градске вијећнице градоначелнику Синиши Милићу директор "Видовданске трке" Борислав Ђурђевић уручио на чување сертификат којим се потврђује да је ова спортска манифестација дио свјетске лиге.

2018-02-20-Vidovdanska_trka-urucenje_priznanja-1

Опширније...

 

Усаглашени наредни кораци за оснивање регионалне елитне гимназије у Брчком

19.2.2018. Градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић разговарао је у Брчком са министром просвјете и културе Републике Српске Данетом Малешевићем и његовим преосвештенством епископом зворничко-тузланским господином Фотијем о оснивању регионалне елитне гимназије у дистрикту Брчко те наредним корацима које је неопходно испунити како би 2019. школске године ова школа примила прве ђаке.
2018-02-19-Posjeta_Gimnazija-2

Опширније...

 

Градоначелник Милић у Бугарској са градоначелницом Софије и амбасадором БиХ

14.2.2018. Градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић са сарадницима разговарао је у Софији са амбасадором БиХ у Бугарској Расомиром Богдановићем о шансама које предсједавање Бугарске Европском унијом пружа земљама западног  Балкана, а тиме и Босни и Херцеговини и Брчко дистрикту БиХ на њиховом путу ка ЕУ.
2018-02-14-Posjeta_Bugarskoj-2

Опширније...

 

Градоначелник Милић представио програм обиљежавања 18 година Дистрикта

12. 2. 2018. „Програм поводом обиљежавања 18 година Брчко дистрикта БиХ почиње 3. марта традиционалним фестивалом ‚Дјечја машта може свашта‘ и трајаће до 17. марта са свечаном академијом као централним догађајем. Очекује се, као и претходних година, долазак високих званица из јавног и политичког живота сa државног, ентитетског и локалног нивоа“, истакао је градоначелник Брчко дистрикта БиХ и предсједник Организационог одбора Синиша Милић.

2018-02-12-Program_18_god

Опширније...

 

Делегације Владе и Скупштине обишле инфраструктурне радове у Рашљанима

2.2.2018. Делегацијe Владе Брчко дистрикта БиХ на челу са градоначелником Синишом Милићем и Скупштине Брчко дистрикта на челу са предсједником Еседом Кадрићем обишле су данас радове на значајним инфраструктурним пројектима у Мјесној заједници Рашљани. Они су се на лицу мјеста увјерили у динамику и ток радова на санацији штета од поплава као и изградњи школске сале.

2018-02-02-Rasljani-3

Опширније...

 
Још чланака...