Обавјештења о захтјевима за еколошке дозволе

ДокументиДодато

Уреди по : Имену | Датуму | Популарности [ растуће ]
Misija OSCE-a BiH je sa pravnim savjetnicima u mrezi Aarhus centara u BiH izradila  Prvu Analizu sudskih odluka iz oblasti zaštite zivotne sredine/okoliša u Bosni i Hercegovini u 2012. godini, koja je uradjena u sklopu projekta „Unapredjenje vladavine prava kroz poboljšan pristup pravosudju u okolišnim pitanjima“. Projekat  je finansirala Vlada Savezne republike Njemacke uz ucešce mreze organizacija okupljenih u Inicijativu za okoliš i sigurnost.
Analiza je dostavljena Ministarstvu vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Ministarstvu za prostorno uredjenje, gradjevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, Federalnom ministarstvu okoliša i turizma i Odjeljenju za prostorno planiranje i imovinsko-pravne poslove Vlade Brcko distrikta BiH s ciljem da se objavi na Internet stranicama institucija.
Ova Analiza sadrzi pregled zakonodavnog okvira za zaštitu zivotne sredine/okoliša u BiH te pregled relevantne sudske prakse u ovim predmetima i za sada je jedina takve vrste u BiH.
25.07.2017. године одржаће се јавна расправа у просторијама МЗ Бијељинска цеста са почетком у 12,00 сати, а на тему издавања еколошке дозволе за "Житопромет" д.д. Брчко дистрикт БиХ, односно реконструкцију дијела пословног објекта "Пекара - Житопромет" у погон за прераду кафе у оквиру комплекса пословних објеката на локацији.

OKVIRNI PLAN UPRAVLJANJA ZIVOTNOM SREDINOM (ESMF)

FERP revidovan Upitnik za kontrolnu listu april 2015.

 

Конкурси
Заказани интервјуи
pitanjazaposljavanjesr
Резултати интервјуа
Обрасци
Јавне набавке Владе Брчко дистрикта БиХ
Обавјештења