Честитке

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА И ЗАМЈЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗА ВАСКРС И УСКРС

Свим грађанима, православним и католичким вјерницима, који славе васкршње и ускршње празнике, упућујемо најискреније честитке поводом предстојећих празника, који се ове године обиљежавају исти дан, са жељом да их проведу у миру и благостању, у кругу породице и пријатеља у добром здрављу, љубави и срећи.
 
Нека дан Христовог васкрсења/ускрснућа пробуди разумијевање и међусобно повјерење и нека топлина празничних дана испуни ваша срца и домове.
 
  • Христос васкрсе!
  • Сретан Ускрс!
 
ЗАМЈЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА                                 ГРАДОНАЧЕЛНИК
        Др Анто Домић                                              Мр сц. Синиша Милић
 

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА И ЗАМЈЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ ДАНА ДИСТРИКТА

Cestitka_Dan_distrikta_i_Dan_zena-Cir

Поштоване суграђанке и суграђани,

Брчко дистрикт БиХ, као кондоминијум два ентитета, под суверенитетом Босне и Херцеговине,  обиљежава 17. годишњицу свог постојања.

Свјесни смо чињенице да вријеме у којем живимо и тренутно стање у нашем друштву, по мишљењу грађана, није на завидном нивоу, стога ћемо као новоформирана власт у наредном периоду уложити додатне напоре како бисмо наставили континуитет добрих одлука које су претходне власти доносиле, али и унаприједили области које су неопходне за бољи и квалитетнији живот наших суграђана.

Надамо се да ћемо, као и до сада, остати примјер добрих мултиетничких односа, толеранције и суживота, по чему је наша локална заједница препознатљива.

С надом да ће ова година и све сљедеће бити боље, ведрије и напредније упућујемо вам искрене честитке, а свим дамама честитамо 8. март, Међународни дан жена.


Замјеник градоначелника                               Градоначелник    
     Др Анто Домић                                     Мр сц. Синиша Милић

Опширније...

 

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА И ЗАМЈЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ ПРАВОСЛАВНЕ НОВЕ ГОДИНЕ

Cestitka-Pravoslavna_NG-Cir
Свим грађанима Брчко дистрикта БиХ који Нову годину славе по jулијанском календару, упућујемо искрене честитке. Нека вам наступајућа православна 2017. годинa донесе здравље, љубав, срећу и напредак уз жеље да је дочекате у свечаном и добром расположењу.

 

       Замјеник градоначелника                                      Градоначелник
            Др Анто Домић                                           Мр сц. Синиша Милић

 

Градоначелник Брчко дистрикта БиХ мр сц. Синиша Милић и замјеник градоначелника др Анто Домић упутили су честитку грађанима дистрикта поводом православног Божића

Cestitka-Pravoslavni_Bozic-Cir
Свештенству и верницима који Божић славе по
jулијанском календару упућујемо најискреније честитке уз жељу да овај најрадоснији хришћански празник проведу са најближима у миру, љубави и благостању.

Нека вам Божић донесе много личне и породичне среће, здравља, успјеха и напретка!

Мир Божји, Христос се роди!

 

Замјеник градоначелника                                       Градоначелник
     Др Анто Домић                                             Мр сц. Синиша Милић

 

Градоначелник Брчко дистрикта БиХ мр сц. Синиша Милић и замјеник градоначелника др Анто Домић упутили су честитку грађанима дистрикта БиХ поводом новогодишњих празника

 

Cestitka-Nova_godina-2

Свим грађанима Брчко дистрикта БиХ честитамо Нову, 2017. годину са жељом да у здрављу, срећи и хармонији проведете новогодишње празнике.

Желимо да у Новој години сви заједно, упркос великим  изазовима пред нама, не губимо наду и још снажније стварамо повољније услове живота за све нас у овој локалној заједници.

Срећна  и успјешна Нова, 2017. година!

Замјеник градоначелника                                          Градоначелник
     Др Анто Домић                                               Мр сц. Синиша Милић

 
Још чланака...