Честитке

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА И ЗАМЈЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ РАМАЗАНСКОГ БАЈРАМА

2017-06-23-Gradska_vijecnicaПоводом наступајућег Рамазанског бајрама свим суграђанкама и суграђанима припадницима исламске вјероисповијести упућујемо искрене честитке, са жељом да празник проведете са својим најмилијим у породичном и пријатељском заједништву.
 
 
Након завршетка мјесеца поста и молитве желимо да се дух празничних дана настави те да вам овај велики вјерски празник донесе мир, срећу и радост.
 
 
Бајрам шериф мубарек олсун!
 
 
Замјеник градоначелника                                 Градоначелник
       Др  Анто Домић                                   Мр сц. Синиша Милић
 

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ СВЈЕТСКОГ ДАНА СЛОБОДЕ МЕДИЈА

Свим новинарима, уредницима и осталим медијским радницима те удружењима новинара честитам Свјетски дан слободе медија.
2017-05-03-Sinisa_Milic

Опширније...

 

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ 1. МАЈА – ПРАЗНИКА РАДА

2017-04-28-Cestitka_1-Maj-CirСвим радницима и Синдикату Брчко дистрикта БиХ упућујемо честитке поводом 1. маја – Међународног празника рада.
 
Жеља нам је да га прославите у добром расположењу, а да наредни Празник рада дочекамо у бољем и просперитетнијем друштву упркос тешкој економској ситуацији која влада и у нашој локалној заједници.
 
Влада Брчко дистрикта БиХ предузела је низ мјера од самог формирања за омогућавање стварања првенствено законских претпоставки за побољшање статуса радника. У току је процедура усвајања закона о раду Брчко дистрикта БиХ, који је означен као један од приоритета у Реформској агенди БиХ. Влада ће уложити додатне напоре да прилагоди радно-правни оквир стварном стању, економским и социјалним приликама у нашој локалној заједници. Уочи Празника рада потписан је измијењени Споразум о економско-социјалном савјету, који треба да резултира конкретним корацима.
 
Вријеме које је пред нама обиљежиће напори Владе Брчко дистрикта БиХ да се положај радника стално побољшава и да на евиденцијама незапослених буде све мање оних који траже посао.
Срећан Међународни празник рада!
 
Замјеник градоначелника                                Градоначелник
      Др Анто Домић                                     Мр сц. Синиша Милић
 

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА И ЗАМЈЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗА ВАСКРС И УСКРС

Свим грађанима, православним и католичким вјерницима, који славе васкршње и ускршње празнике, упућујемо најискреније честитке поводом предстојећих празника, који се ове године обиљежавају исти дан, са жељом да их проведу у миру и благостању, у кругу породице и пријатеља у добром здрављу, љубави и срећи.
 
Нека дан Христовог васкрсења/ускрснућа пробуди разумијевање и међусобно повјерење и нека топлина празничних дана испуни ваша срца и домове.
 
  • Христос васкрсе!
  • Сретан Ускрс!
 
ЗАМЈЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА                                 ГРАДОНАЧЕЛНИК
        Др Анто Домић                                              Мр сц. Синиша Милић
 

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА И ЗАМЈЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ ДАНА ДИСТРИКТА

Cestitka_Dan_distrikta_i_Dan_zena-Cir

Поштоване суграђанке и суграђани,

Брчко дистрикт БиХ, као кондоминијум два ентитета, под суверенитетом Босне и Херцеговине,  обиљежава 17. годишњицу свог постојања.

Свјесни смо чињенице да вријеме у којем живимо и тренутно стање у нашем друштву, по мишљењу грађана, није на завидном нивоу, стога ћемо као новоформирана власт у наредном периоду уложити додатне напоре како бисмо наставили континуитет добрих одлука које су претходне власти доносиле, али и унаприједили области које су неопходне за бољи и квалитетнији живот наших суграђана.

Надамо се да ћемо, као и до сада, остати примјер добрих мултиетничких односа, толеранције и суживота, по чему је наша локална заједница препознатљива.

С надом да ће ова година и све сљедеће бити боље, ведрије и напредније упућујемо вам искрене честитке, а свим дамама честитамо 8. март, Међународни дан жена.


Замјеник градоначелника                               Градоначелник    
     Др Анто Домић                                     Мр сц. Синиша Милић

Опширније...

 
Још чланака...