Брчко дистрикт и европске интеграције-Актуелно

Info sesija u vezi Programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina

There are no translations available.

2015-05-08-Info_sesija-prekogranicna_saradnja

U skladu sa objavljenim trećim pozivom za predaju prijedloga projekata u okviru IPA programa prekogranične saradnje Srbija - Bosna i Hercegovina, zajednički tehnički sekretarijat ovog Programa organizuje informativnu sesiju u Brčkom.
 

Опширније...

 

TAIEX Радионица о општинским дјечјим службама, коа ће се одржати од 24. до 26. септембра 2014. године у Бриселу

Делегација Европске уније у БиХ у сарадњи са Канцеларијом ТАИЕX-а у Бриселу информисала је о одржавању Радионице о општинским дјечјим службама, која ће се одржати од 24. до 26. септембра 2014. године у Бриселу.
Циљ овог студијског путавања је унапређивање знања општинских службеника на пољу услуга намијењених дјеци на локалном нивоу. Презентоваће се неколико добрих локалних пракси из земаља чланица уз иницијативе посвећене дјеци на нивоу Европске уније.

Опширније...

 

Informacija o održavanju TAIEX seminara na temu: Ruralni razvoj

There are no translations available.

Delegacija Evropske unije u BiH u saradnji sa Kancelarijom TAIEX-a u Briselu i Komitetom regiona informisala je o održavanju seminara na temu: Ruralni razvoj, koji će se održati od 17. do 19. septembra 2014. godine u Briselu.
Fokus studijskog putovanja je da se lokalnim i regionalnim predstavnicima pruži mogućnost da se bolje upoznaju sa idejom EU legislative i prakse kao i da razmijene najbolje prakse sa kolegama iz Evropske unije i regiona.

Опширније...

 
Још чланака...