Одржана 43. ванредна сједница Владе Брчко дистрикта БиХ

19.3.2018. Влада Брчко дистрикта Босне и Херцеговине прихватила је на 43. ванредној сједници амандмане Комисије за буџет Скупштине Брчко дистрикта БиХ од броја 274 до броја 389 на Приједлог буџета Брчко дистрикта БиХ за 2018. годину.
2018-03-19-Nastavak_32_RSV

Опширније...

 

32. сједница: Влада увела новине у процедури усвајања закона

19.3.2018. Влада Брчко дистрикта БиХ усвојила је у наставку 32. редовне сједнице Приједлог одлуке о поступку и методологији процјене утицаја приликом израде прописа.

2018-03-19-Nastavak_32_RSV-Adnan_Pasalic

Опширније...

 

Poziv za učešće na jednodnevnoj i dvodnevnoj obuci “Tematska radionica za rukovodioce i menadžere ljudskih resursa za osnovne komponente procesa zapošljavanja” i “Obuka o prednostima implementacije unaprijeđene metodologije procesa zapošljavanja”.

Пододјељење за људске ресурсе у сарадњи са имплементатором пројекта "Поједностављење и унапређење запошљавања у државну службу објављује позив за учешће на једнодневној и дводневној обуци "Тематска радионица за руководиоце и менаџере људских ресурса за основне компоненте процеса запошљавања" и "Обука о предностима имплементације унапређене методологије процеса запошљавања".

Поштовани кандидати/киње,

У оквиру пројекта Канцеларије координатора за реформу јавне управе, Пододјељење за људске ресурсе Вас позива да се пријавите на горе наведене обуке.

Једнодневна обука за руководиоце (непосредно надређене службенике организационих јединица) и менаџере људских ресурса биће одржана у Брчком, у хотелу "Јелена",  29. марта 2018. године од 10.15 часова.

Дводневна радионица за специјалистичко особље надлежно за управљање људским ресурсима, као и експерте који учествују у избору службеника и намјештеника биће одржана 5. и 6. априла 2018. године у хотелу "Јелена" од 09.45 часова. 

У прилогу овог позива за учешће на обуци можете погледати цјелокупни програм обука.

Циљна група

Циљну групу чини 25–35 учесника, државних и јавних службеника који имају додира са процесом запошљавања и менаџера људских ресурса.

Поступак аплицирања/пријаве и одабира кандидата

Уколико сте заинтересовани да учествујете у предметној обуци, љубазно Вас молимо да испуњен пријавни образац доставите на e-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

За све додатне информације и консултације можете се обратити Амри Ћосовић у Пододјељење за људске ресурсе на број телефона 049 240-652.

КРАЈЊИ РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ УРЕДНО ПОПУЊЕНИХ ПРИЈАВНИХ ОБРАЗАЦА ЈЕ 27. 3. 2018. године до 16.00 часова за једнодневну обуку, те 3. 4. 2018. до 16.00 часова за дводневну радионицу.

С поштовањем!

 

Позив за учешће на једнодневним обукама "Средњи и Напредни ниво обука пројекта са фокусом на пројектну активност 2.2. Дизајн, припрема и реализација обука из области РАП и ПУП"

Пододјељење за људске ресурсе, у сарадњи са имплементатором пројекта "Успостављање и јачање институција за контролу прописа и успостављање система редукције административних препрека", објављује позив за учешће на једнодневним обукама "Средњи ниво обука пројекта са фокусом на пројектну активност 2.2. Дизајн, припрема и реализација обука из области РАП и ПУП" и "Напредни ниво обука пројекта са фокусом на пројектну активност 2.2. Дизајн, припрема и реализација обука из области РАП и ПУП".

Поштовани кандидати/киње,

У оквиру пројекта Канцеларије координатора за реформу јавне управе, Пододјељење за људске ресурсе Вас позива да се пријавите на горе наведену обуку.

Једнодневна обука за државне и јавне службенике биће одржана у Брчком, у хотелу „Јелена”, 28.  и 29. марта 2018. године од 09.45 часова.

У прилогу овог позива за учешће на обуци можете погледати цјелокупни програм обука.

Циљна група

Циљну групу чини 25–35 учесника, државних и јавних службеника који имају додира са нормативно-правним активностима, а предност имају службеници који су прошли почетни ниво обуке.

Поступак аплицирања/пријаве и одабира кандидата

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u predmetnoj obuci, ljubazno Vas molimo da ispunjeni prijavni obrazac dostavite na e-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

За све додатне информације и консултације можете се обратити Амри Ћосовић у Пододјељењу за људске ресурсе на број телефона 049 240-652.

КРАЈЊИ РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ УРЕДНО ПОПУЊЕНИХ ПРИЈАВНИХ ОБРАЗАЦА ЈЕ 26. 3. 2018. године до 16.00 часова.

С поштовањем!

 

Испорука пет ванбродских мотора

2018-03-15-Isporuka_vanbrodskih_motora-2У склопу Пројекта прекограничне сарадње „Одговор на ванредне ситуације - САДА“ испоручено је пет ванбродских мотора италијанског произвођача „SELVA“ за потребе Ођела за јавну безбједност - Одсјек цивилне заштите.

Опширније...

 

Градоначелник Милић: Буџет ћемо усвојити у законски предвиђеном року

14.3.2018. На 42. ванредној сједници чланови Владе Брчко дистрикта БиХ усвојили су амандмане скупштинске Комисије за буџет на Приједлог буџета Брчко дистрикта БиХ за 2018. годину.

2018-03-14-42_VSV

Опширније...

 

Влада на ванредној сједници донијела мјере за санацију клизишта код Фабрике воде

14.3.2018. Влада Брчко дистрикта БиХ одржала је 42. ванредну сједницу на којој је разматрала Информацију о стању на клизишту на микролокацији код фабрике воде и донијела одлуку којом је задужила Одјељењe за јавну безбједност, Одјељење за пољопривреду, шумарство и водопривреду и Одјељење за комуналне послове са конкретним задужењима у вези са овим питањем.2018-03-14-Kliziste

Опширније...

 

Усвојене смјернице за уређење области додјеле грантова у Брчком

14.3.2018. Влада Брчко дистрикта БиХ одржала је наставак 32. редовне сједнице на којем је усвојила Смјернице за израду нацрта закона измјенама и допунама Закона о удружењима и фондацијама Брчко дистрикта БиХ.
2018-03-14-Nastavak_32_RSV-Srdjan_Blazic

Опширније...

 

Влада одржала ванредну и редовну сједницу

12.3.2018. Чланови Владе изјашњавали су се на данашњој 40. ванредној сједници о амандманима на Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о социјалној заштити Брчко дистрикта БиХ и Приједлог Закона о измјенама и допунама Закона о дјечјој заштити. Већина амандмана посланика Скупштине Брчко дистрикта БиХ није подржана из техничких разлога, јер предмет предложених амандмана нису наведене измјене и допуне два закона.
2018-03-121_40_i_41_RSV-1

Опширније...

 

Одржана свечана академија поводом Дана дистрикта

8.3.2018. Свечаном академијом у Дому културе Брчко дистрикт БиХ обиљежио је 18 година постојања уз присуство бројних међународних званичника, гостију из ентитетских и институција БиХ, дипломатског кора у БиХ, представника вјерских заједница те представника извршне, законодавне и судске власти, као и привредног и културног живота Брчко дистрикта БиХ.
2018-03-08-Svecana_akademija-7

Опширније...