Влада Брчко дистрикта БиХ :: Vlada Brčko distrikta BiH

Градоначелник учествовао на „Јахорина економском форуму“

28.4.2017. Градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић учествовао је на другом по реду „Јахорина економском форуму“. Он је овом приликом изјавио СРНИ да Брчко дистрикт БиХ у мандатном периоду нове владе планира да реализује двадесетак крупних инвестиционих пројеката укупне вриједности више од 250 милиона КМ.
2017-04-28-jahorina_ekonomski_forum_2017

Опширније...

 

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ 1. МАЈА – ПРАЗНИКА РАДА

2017-04-28-Cestitka_1-Maj-CirСвим радницима и Синдикату Брчко дистрикта БиХ упућујемо честитке поводом 1. маја – Међународног празника рада.
 
Жеља нам је да га прославите у добром расположењу, а да наредни Празник рада дочекамо у бољем и просперитетнијем друштву упркос тешкој економској ситуацији која влада и у нашој локалној заједници.
 
Влада Брчко дистрикта БиХ предузела је низ мјера од самог формирања за омогућавање стварања првенствено законских претпоставки за побољшање статуса радника. У току је процедура усвајања закона о раду Брчко дистрикта БиХ, који је означен као један од приоритета у Реформској агенди БиХ. Влада ће уложити додатне напоре да прилагоди радно-правни оквир стварном стању, економским и социјалним приликама у нашој локалној заједници. Уочи Празника рада потписан је измијењени Споразум о економско-социјалном савјету, који треба да резултира конкретним корацима.
 
Вријеме које је пред нама обиљежиће напори Владе Брчко дистрикта БиХ да се положај радника стално побољшава и да на евиденцијама незапослених буде све мање оних који траже посао.
Срећан Међународни празник рада!
 
Замјеник градоначелника                                Градоначелник
      Др Анто Домић                                     Мр сц. Синиша Милић
 

Влада усвојила низ смјерница за израду правилника из области рачуноводства и ревизије

26.4.2017. Влада Брчко дистрикта БиХ на другом наставку 12. редовне сједнице усвојила је низ смјерница за израду правилника чије је доношење обавезно на основу Закона о рачуноводству и ревизији Брчко дистрикта БиХ.

2017-04-26-II_nastavak_12_redovne_sjednice_Vlade

Опширније...

 

Потписане измјене Споразума о економско-социјалном савјету

25.4.2017. Градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић, предсједник Удружења послодаваца Брчко дистрикта БиХ Шевал Суљкановић и секретар Синдиката Брчко дистрикта БиХ Илија Калајџић потписали су данас Споразум о економско-социјалном савјету, а који је измијењен у односу на Споразум који је тренутно на снази у дијелу који се односи на број чланова поменутог тијела, те ће га убудуће чинити још по један члан из реда сва три социјална партнера.
2017-04-25-Sporazum-ESS-2

Опширније...

 
Г Р А Д О В И   П О Б Р А Т И М И
samsun-logo sent_luis-logo smederevska_palanka-logo
САМСУН
Турска
СТ. ЛУИС
САД
СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА
Србија
Контакт
ВЛАДА БРЧКО ДИСТРИКТА БиХ
Булевар мира 1,
76100 Брчко дистрикт БиХ
Централа
: +387(0)49 240 600
Портпарол : +387(0)49 490 008
FBIcon
Конкурси
Заказани интервјуи
pitanjazaposljavanjesr
Резултати интервјуа
Обрасци
Јавне набавке Владе Брчко дистрикта БиХ
Обавјештења