Službeno pušten u rad novi portal Vlade Brčko distrikta BiH

14.11.2018. Novi portal Vlade Brčko distrikta BiH od srijede 14. studenog 2018. godine nalazi se na raspolaganju javnosti. Novi portal podrazumijeva, osim središnjeg www.vlada.bdcentral.net, i šesnaest mrežnih stranica odjela Vlade Brčko distrikta BiH, Ureda gradonačelnika, Direkcije za financije, Ureda koordinatora Brčko distrikta BiH u Vijeću ministara BiH i Ureda za upravljanje javnom imovinom.

2018-11-14-Novi_sajt_Vlade

Redizajnirana verzija mrežne stranice Vlade Brčko distrikta BiH, izrađena s nakanom da našim sugrađanima pruži lakši pristup informacijama o radu Vlade i institucija Brčko distrikta BiH.

Sve mrežne stranice su s pristupom preko posebne internetske domene prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Administracija stranica prenesena je na tijela uprave, koja će biti odgovorna za sadržaje koji budu postavljani na mrežne stranice, a središnju koordinaciju ovih aktivnosti vršit će Sektor za informiranje Vlade Brčko distrikta BiH, koji je zadužen i za ažuriranje središnje mrežne stranice Vlade i mrežne stranice Ureda gradonačelnika.

Zbog količine sadržaja koji je prebačen sa stare mrežne stranice moguće su eventualne pogreške u novoj verziji portala. Stoga pozivamo sve građane da nam se za sve sugestije obrate na e-adresu web-urednice Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Stara verzija mrežne stranice www.bdcentral.net bit će u funkciji do konca godine sa sadržajima koji se trenutačno na njoj nalaze.