Neđica Mijajlović predstavila gradonačelniku brojne glazbene uspjehe

2.8.2017. Kabinet gradonačelnika Brčko distrikta BiH danas su ukrasile mnogobrojne medalje, diplome i grand prix pokali sugrađanke Neđice Mijajlović, sedamnaestogodišnjakinje iz Brčkog koja je na prijamu u Gradskoj vijećnici gradonačelniku Siniši Miliću predstavila svoje glazbene uspjehe koje je ostvarila širom svijeta.

2018-08-02-Prijem_Nedjice_kod_gradonacelnika-1

Neđica je u svijetu glazbe aktivna već deset godina, a osim pjevanja natjecala se i osvajala prve nagrade i u nominaciji klasične glazbe – klavir. Prve glazbene korake napravila je još kao mala djevojčica. Ozbiljnije se počela baviti glazbom u suradnji s Jovicom Adamovim i Minjom Subotom sudjelujući na brčanskom tradicionalnom festivalu „Dječja mašta može svašta“, nakon čega su se nizali festivali i prve nagrade u BiH, Srbiji, Mađarskoj, Tunisu, Rusiji, Letoniji, Italiji, Gruziji, Makedoniji, Kazahstanu i Bjelorusiji.

U razgovoru s gradonačelnikom Milićem Neđica je istaknula da je osim pjevanja njena velika ljubav komponiranje i pisanje aranžmana. Kako je istaknula, vidi se na svjetskoj sceni u svijetu glazbe, a do ostvarenja svoga cilja glazbeno se obrazuje pohađajući srednju glazbenu školu kao i privatne sate pjevanja u Novom Sadu.

Gradonačelnik Siniša Milić istaknuo je da će ovakvi talenti imati potporu grada kao ponos i najbolji predstavnici i ambasadori Brčko distrikta BiH. On je Neđici čestitao na mnogobrojnim uspjesima i pohvalio trud, rad i upornost koja je krasi.

Gradonačelnik je Neđici poželio mnogo sreće na narednim nastupima koji je očekuju u Turskoj, Uzbekistanu i Italiji, na festivalima na koje je pozvana kao vlasnica mnogobrojnih grand prix nagrada.