Sutra u Brčkom plesni spektakl

8.6.2018. Gradonačelnik Siniša Milić zajedno s predstavnicima Plesnoga kluba „Mambo“ i članovima kluba Giacomom Lazzarinijem i Robertom Benedetti najavio je službeni turnir iz kalendara svjetske športske plesne federacije WDSF Championship 2018, koji će biti održan sutra 9. 6. 2018. godine u Brčkom u dvorani Gimnazije.
2018-06-08-Najava-Mambo-1

Na spomenutom turniru najvišega ranga sudjelovat će parovi iz 31 države svijeta, odnosno oko 2.000 sudionika, što ovaj događaj svrstava u red najvećih manifestacija u Brčkom.

„Zadovoljstvo je biti domaćin jednoga ovakvoga natjecanja. Sutra ćemo poslati lijepu sliku iz Brčkog, a vjerujem da ćemo biti u fokusu pažnje šire javnosti“, rekao je gradonačelnik Siniša Milić.

Organizatori natjecanja iz Plesnoga kluba „Mambo“ najavili su za sutra plesni spektakl.

2018-06-08-Najava-Mambo-2

„Sudionici će se natjecati u svim kategorijama, od pionira, juniora do glavne kategorije za odrasle parove.  Naš klub ulaže mnogo nade u svoj plesni par Giacoma i Robertu. Pozivam sve građane Brčko distrikta BiH i šire da sutra u 19.00 sati ispune dvoranu Gimnazije i uživaju u finalu i spektaklu koji smo im priredili“, istaknula je Petra Bogićević iz PK „Mamba“, Brčko.

Turnir će sutra u 19.00 sati svečano otvoriti gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić, nakon čega slijedi finale. Pokrovitelj turnira je Vlada Brčko distrikta BiH.