Gradonačelnik Milić upriličio prijem za Brankicu Mihajlović

6.10.2017. Градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић данас је у свом кабинету уприличио пријем за Бранкицу Михајловић, одбојкашицу из Брчког која је освојила златну медаљу с националном репрезентацијом Србије и постала шампионка Еуропе у одбојци.
2017-10-06-Brankica_u_posjetu_gradonacelniku 
2017-10-06-Brankica_u_posjetu_gradonacelniku-2

Бранкица је истакнула да јој је част и задовољство што је гост брчанског градоначелника, иако у свом граду борави само један дан пред сутрашњи пут у Јапан.

„Радујем се сваки пут када сам овдје и драго ми је што и ви пратите дешавања на Еуропском првенству. Надам се да је због мене и да ћу вам у будућности доносити много медаља“, истакнула је Бранкица у обраћању новинарима. 

Она је нагласила да је очекује напорна сезона у Јапану, нарочито због повреде, али да се нада да ће повреда бити санирана и да ће јој мајка Мара, која с њом путује, олакшати боравак у овој далекој земљи. Када је ријеч о репрезентацији, Бранкица је истакнула да дјевојке у тиму Србије играју као једна те да је свака од њих заслужна за успјех који је постигнут. 

Градоначелник Милић је захвалио Бранкици што је издвојила вријеме и почастила га својом назочношћу у Градској вијећници.

2017-10-06-Brankica_u_posjetu_gradonacelniku-3 

„За мене као градоначелника велико је задовољство што имамо некога тко је пронио име Брчког на свим меридијанима и надам се да ћу бити у прилици поновно заједно с Бранкицом и свим другим успјешним спорташима подијелити тренутке успјеха на овакав начин“, рекао је градоначелник Милић. 

Он је додао да Брчко као локална заједница тренутачно не може кроз правилнике осигурати адекватна новчана средства успјешним спорташима.

„Радит ћемо на томе јер заиста они који су врхунски спорташи заслужују сваку врсту пажње, мада сам сигуран да не постоји новчани еквивалент који би на адекватан начин изразио оно што Бранкица и спорташи њеног калибра чине за наш град. Радујем се новим сусретима с њом и њеним нови успјесима“, закључио је градоначелник Милић.