Najavljeno sudjelovanje 13 veleposlanstava na Biznis forumu Brčko distrikta BiH

2017-10-04-Ambasador_Makedonije4.10.2017. Trinaest veleposlanstava u BiH potvrdilo je sudjelovanje na 1. Biznis forumu Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, koji će biti održan od 8. do 10. studenog, a glavna tema ovog događaja bit će „Novi ciklus razvoja Brčko distrikta BiH“.

Očekuje se dolazak gospodarstvenika iz mnogobrojnih zemalja kao i sudjelovanje oko 80 gospodarstvenika s područja Bosne i Hercegovine.

„Ključ uspjeha ekonomije bilo kojeg grada ili države sastoji se od jake veze između državnih službi i gospodarske zajednice, kao i uključivanja stručnog mišljenja kao neizostavnog faktora bilo koje odluke. Biznis forum Brčko distrikta BiH treba predstavljati okvirnu platformu novog ciklusa razvoja Brčkog, koja će povezati sve tri spomenute strane“, rekao je glavni koordinator Vlade Brčko distrikta BiH i ravnatelj Biznis foruma Damir Bulčević uime organizatora.

On je istaknuo da se nedavno, između ostalih, sastao s veleposlanicima Crne Gore, Hrvatske i Makedonije u BiH, koje je informirao o detaljima Biznis foruma.

2017-10-04-Ambasador_Hrvatske

Biznis forum bit će organiziran u pet panela, i to na sljedeće teme: lokalni i ekonomski razvitak, gospodarstvo, poljoprivreda, promet i turizam te obrazovanje i mladi.

Sve zainteresirane pravne i fizičke osobe koje žele sudjelovati u radu 1. Biznis foruma Brčko distrikta BiH mogu se prijaviti putem sljedećeg linka: http://econforbd.com/registracija/index.php. Prijave traju do 31. listopada.

U organizaciji ovoga događaja sudjeluje je i Ekonomski fakultet Brčko.

2017-10-04-Ambasador_CG