Čestitke

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKA ZA VASKRS I USKRS

Svim građanima, pravoslavnim i katoličkim vjernicima, koji slave vaskršnje i uskršnje blagdane, upućujemo najiskrenije čestitke prigodom predstojećih blagdana, koji se ove godine obilježavaju isti dan, sa željom da ih provedu u miru i blagostanju, u krugu obitelji i prijatelja u dobrom zdravlju, ljubavi i sreći.
 
Neka dan Kristovog vaskrsenja/uskrsnuća probudi razumijevanje i međusobno povjerenje i neka toplina blagdanskih dana ispuni vaša srca i domove.
 
  • Hristos vaskrse!
  • Sretan Uskrs!
 
DOGRADONAČELNIK                                           GRADONAČELNIK
   dr. Anto Domić                                               mr. sc. Siniša Milić
 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKA POVODOM DANA DISTRIKTA

Cestitka_Dan_distrikta_i_Dan_zena-LatPoštovane sugrađanke i sugrađani,
 
Brčko distrikt BiH, kao kondominij dva entiteta, pod suverenitetom Bosne i Hercegovine,  obilježava 17. godišnjicu svog postojanja.
 
Svjesni smo činjenice da vrijeme u kojem živimo i trenutno stanje u našem društvu, po mišljenju građana, nije na zavidnom nivou, stoga ćemo kao novoformirana vlast u narednom periodu uložiti dodatne napore kako bismo nastavili kontinuitet dobrih odluka koje su prethodne vlasti donosile, ali i unaprijedili oblasti koje su neophodne za bolji i kvalitetniji život naših sugrađana.

Više...

 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKA PRIGODOM PRAVOSLAVNE NOVE GODINE

Cestitka-Pravoslavna_NG-Lat
Svim građanima Brčko distrikta BiH koji Novu godinu slave po julijanskom kalendaru upućujemo iskrene čestitke. Neka vam nastupajuća pravoslavna 2017. godina donese zdravlje, ljubav, sreću i napredak uz želje da je dočekate u svečanom i dobrom raspoloženju.
 

                    Dogradonačelnik                                  Gradonačelnik
                    dr. Anto Domić                                 mr. sc. Siniša Milić

 

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH mr. sc. Siniša Milić i dogradonačelnik dr. Anto Domić uputili su čestitku građanima Distrikta prigodom pravoslavnog Božića.

Cestitka-Pravoslavni_Bozic-Lat

Svećenstvu i vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru upućujemo najiskrenije čestitke uz želju da ovaj najradosniji kršćanski blagdan provedu s najbližima u miru, ljubavi i blagostanju.

Neka vam Božić donese mnogo osobne i obiteljske sreće, zdravlja, uspjeha i napretka!

Mir Božji, Hristos se rodi!

 

Dogradonačelnik                                                    Gradonačelnik
 dr. Anto Domić                                                   mr. sc. Siniša Milić

 

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH mr. sc. Siniša Milić i dogradonačelnik dr. Anto Domić uputili su čestitku građanima Distrikta prigodom novogodišnjih praznika.

 

Cestitka_Nova_Godina-Lat

Svim građanima Brčko distrikta BiH čestitamo Novu, 2017. godinu sa željom da u zdravlju, sreći i harmoniji provedete novogodišnje praznike.

Želimo da u Novoj godini svi zajedno, usprkos velikim izazovima pred nama, ne gubimo nadu i još snažnije stvaramo povoljnije uvjete života za sve nas u ovoj lokalnoj zajednici.

Sretna  i uspješna Nova, 2017. godina!

Dogradonačelnik                                     Gradonačelnik
   dr. Anto Domić                                   mr. sc. Siniša Milić

 
Više članaka...