Čestitke

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKA PRIGODOM RAMAZANSKOG BAJRAMA

2017-06-23-Gradska_vijecnicaPrigodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama svim sugrađankama i sugrađanima pripadnicima islamske vjeroispovijedi upućujemo iskrene čestitke, sa željom da blagdan provedete sa svojim najmilijima u obiteljskom i prijateljskom zajedništvu. 
 
Nakon završetka mjeseca posta i molitve želimo da se duh blagdanskih dana nastavi te da vam ovaj veliki vjerski blagdan donese mir, sreću i radost. 
 
Bajram Šerif Mubarek Olsun! 
 
 
            Dogradonačelnik                                 Gradonačelnik
             dr. Anto Domić                               mr. sc. Siniša Milić

 

 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA PRIGODOM SVJETSKOG DANA SLOBODE MEDIJA

Svim novinarima, urednicima i ostalim medijskim radnicima te udrugama novinara čestitam Svjetski dan slobode medija.
2017-05-03-Sinisa_Milic

Više...

 

ČESTITKA U PRIGODI 1. SVIBNJA - PRAZNIKA RADA

2017-04-28-Cestitka_1-Maj-LatSvim radnicima i Sindikatu Brčko distrikta BiH upućujemo čestitke prigodom 1. svibnja -Međunarodnog praznika rada.
 
Želja nam je da ga proslavite u dobrom raspoloženju, a da sljedeći praznik rada dočekamo u boljem i prosperitetnijem društvu, unatoč teškoj ekonomskoj situaciji koja vlada i u našoj lokalnoj zajednici.
 
Vlada Brčko distrikta BiH je poduzela niz mjera od samog formiranja za omogućavanje stvaranja prvenstveno zakonskih pretpostavki za poboljšanje statusa radnika. U tijeku je procedura usvajanja zakona o radu Brčko distrikta BiH koji je označen kao jedan od prioriteta u Reformskoj agendi BiH. Vlada će uložiti dodatne napore da prilagodi radno-pravni okvir stvarnom stanju, ekonomskim i socijalnim prilikama u našoj lokalnoj zajednici. Uoči praznika rada potpisan je izmijenjeni Sporazum o ekonomsko-socijalnom vijeću koji bi trebalo da rezultira konkretnim koracima.
 
Vrijeme koje je pred nama obilježit će napori Vlade Brčko distrikta BiH da se položaj radnika stalno poboljšava i da na evidencijama nezaposlenih bude sve manje onih koji traže posao.
Sretan Međunarodni praznik rada!
 
Dogradonačelnik                                             Gradonačelnik
 dr. Anto Domić                                           mr. sc. Siniša Milić
 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKA ZA VASKRS I USKRS

Svim građanima, pravoslavnim i katoličkim vjernicima, koji slave vaskršnje i uskršnje blagdane, upućujemo najiskrenije čestitke prigodom predstojećih blagdana, koji se ove godine obilježavaju isti dan, sa željom da ih provedu u miru i blagostanju, u krugu obitelji i prijatelja u dobrom zdravlju, ljubavi i sreći.
 
Neka dan Kristovog vaskrsenja/uskrsnuća probudi razumijevanje i međusobno povjerenje i neka toplina blagdanskih dana ispuni vaša srca i domove.
 
  • Hristos vaskrse!
  • Sretan Uskrs!
 
DOGRADONAČELNIK                                           GRADONAČELNIK
   dr. Anto Domić                                               mr. sc. Siniša Milić
 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKA POVODOM DANA DISTRIKTA

Cestitka_Dan_distrikta_i_Dan_zena-LatPoštovane sugrađanke i sugrađani,
 
Brčko distrikt BiH, kao kondominij dva entiteta, pod suverenitetom Bosne i Hercegovine,  obilježava 17. godišnjicu svog postojanja.
 
Svjesni smo činjenice da vrijeme u kojem živimo i trenutno stanje u našem društvu, po mišljenju građana, nije na zavidnom nivou, stoga ćemo kao novoformirana vlast u narednom periodu uložiti dodatne napore kako bismo nastavili kontinuitet dobrih odluka koje su prethodne vlasti donosile, ali i unaprijedili oblasti koje su neophodne za bolji i kvalitetniji život naših sugrađana.

Više...

 
Više članaka...