Održana 43. izvanredna sjednica Vlade Brčko distrikta BiH

19. 3. 2018. Vlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine prihvatila je na 43. izvanrednoj sjednici amandmane Povjerenstva za proračun Skupštine Brčko distrikta BiH od broja 274 do broja 389 na Prijedlog proračuna Brčko distrikta BiH za 2018. godinu.
2018-03-19-Nastavak_32_RSV

Više...

 

32. sjednica: Vlada uvela novine u proceduri usvajanja zakona

19. 3. 2018. Vlada Brčko distrikta BiH usvojila je na nastavku 32. redovite sjednice Prijedlog odluke o postupku i metodologiji procjene utjecaja prilikom izrade propisa.

2018-03-19-Nastavak_32_RSV-Adnan_Pasalic

Više...

 

Poziv za sudjelovanje na jednodnevnoj i dvodnevnoj obuci „Tematska radionica za rukovoditelje i menadžere ljudskih potencijala za temeljne komponente procesa zapošljavanja“ i „Obuka o prednostima implementacije unaprijeđene metodologije procesa zapošljavanja“.

Pododjel za ljudske resurse u suradnji s implementatorom projekta „Pojednostavljenje i unaprjeđenje zapošljavanja u državnu službu“ objavljuje poziv za sudjelovanje na jednodnevnoj i dvodnevnoj obuci „Tematska radionica za rukovoditelje i menadžere ljudskih potencijala za temeljne komponente procesa zapošljavanja“ i „Obuka o prednostima implementacije unaprijeđene metodologije procesa zapošljavanja“.

Poštovani kandidati/kinje,

u okviru projekta Ureda koordinatora za reformu javne uprave Pododjel za ljudske resurse poziva Vas da se prijavite na gore navedene obuke.

Jednodnevna obuka za rukovoditelje (neposredno nadređene službenike organizacijskih jedinica) i menadžere ljudskih potencijala bit će održana u Brčkom u hotelu „Jelena“                29. ožujka 2018. godine od 10.15 sati.

Dvodnevna radionica za specijalističko osoblje nadležno za upravljanje ljudskim potencijalima kao i stručnjake koji sudjeluju u izboru službenika i namještenika bit će održana 5. i 6. travnja 2018. godine u hotelu „Jelena“ od 9.45 sati. 

U privitku ovoga poziva za sudjelovanje na obuci možete pogledati cjelokupni program obuka.

Ciljna skupina

Ciljnu skupinu čini 25 – 35 sudionika, državnih i javnih službenika koji imaju dodira s procesom zapošljavanja i menadžera ljudskih potencijala.

Postupak apliciranja/prijave i odabira kandidata

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u predmetnoj obuci, ljubazno Vas molimo da ispunjeni prijavni obrazac dostavite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Za sve dodatne informacije i konzultacije možete se obratiti Amri Ćosović u Pododjelu za ljudske resurse na telefonski broj 049/240 652.

KRAJNJI ROK ZA DOSTAVU UREDNO POPUNJENIH PRIJAVNIH OBRAZACA JE 27. 3. 2018. godine do 16.00 sati za jednodnevnu obuku, te 3. 4. 2018. do 16.00 sati za dvodnevnu radionicu.

S poštovanjem!

 

Poziv za sudjelovanje na jednodnevnim obukama „Srednja i Napredna razina obuka projekta s fokusom na projektnu aktivnost 2.2. Dizajn, priprema i realizacija obuka iz oblasti RAP i PUP“

Pododjel za ljudske resurse u suradnji s implementatorom projekta „Uspostava i jačanje institucija za kontrolu propisa i uspostava sustava redukcije administrativnih prepreka“ objavljuje poziv za sudjelovanje na jednodnevnim obukama „Srednja razina obuka projekta s fokusom na projektnu aktivnost 2.2. Dizajn, priprema i realizacija obuka iz oblasti RAP i PUP“ i „Napredna razina obuka projekta s fokusom na projektnu aktivnost 2.2. Dizajn, priprema i realizacija obuka iz oblasti RAP i PUP“.
Poštovani kandidati/kinje,

u okviru projekta Ureda koordinatora za reformu javne uprave Pododjel za ljudske resurse poziva Vas da se prijavite na gore navedenu obuku.

Jednodnevna obuka za državne i javne službenike bit će održana u Brčkom, u hotelu „Jelena“ 28. i 29. ožujka 2018. godine od 9.45 sati.

U privitku ovoga poziva za sudjelovanje na obuci možete pogledati cjelokupni program obuka.

Ciljna skupina

Ciljnu skupinu čini 25 – 35 sudionika, državnih i javnih službenika koji imaju dodira s normativno-pravnim aktivnostima, a prednost imaju službenici koji su prošli početnu razinu obuke.

Postupak apliciranja/prijave i odabira kandidata

Ako ste zainteresirani da sudjelujete u predmetnoj obuci, ljubazno Vas molimo da ispunjeni prijavni obrazac dostavite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Za sve dodatne informacije i konzultacije možete se obratiti Amri Ćosović u Pododjelu za ljudske resurse na telefonski broj 049/240 652.

KRAJNJI ROK ZA DOSTAVU UREDNO POPUNJENIH PRIJAVNIH OBRAZACA JE 26. 3. 2018. godine do 16.00 sati.

S poštovanjem!

 

Isporuka pet vanbrodskih motora

2018-03-15-Isporuka_vanbrodskih_motora-2U sklopu Projekta prekogranične suradnje „Odgovor na vanredne situacije - SADA“ isporučeno je pet vanbrodskih motora italijanskog proizvođača „SELVA“ za potrebe Odjela za javnu sigurnost - Odsjek civilne zaštite.

Više...

 

Градоначелник Милић: Буџет ћемо усвојити у законски предвиђеном року

14.3.2018. На 42. ванредној сједници чланови Владе Брчко дистрикта БиХ усвојили су амандмане скупштинске Комисије за буџет на Приједлог буџета Брчко дистрикта БиХ за 2018. годину.

2018-03-14-42_VSV

Više...

 

Vlada na izvanrednoj sjednici donijela mjere za sanaciju klizišta kod Tvornice vode

14. 3. 2018. Vlada Brčko distrikta BiH održala je 42. izvanrednu sjednicu na kojoj je razmatrala Informaciju o stanju na klizištu na mikrolokaciji kod Tvornice vode i donijela odluku kojom je zadužila Odjel za javnu sigurnost, Odjel za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo i Odjel za komunalne poslove s konkretnim zaduženjima u vezi s ovim pitanjem.
2018-03-14-Kliziste

Više...

 

Usvojene smjernice za uređenje oblasti dodjele dotacija u Brčkom

14. 3. 2018. Vlada Brčko distrikta BiH održala je nastavak 32. redovite sjednice na kojem je usvojila Smjernice za izradu nacrta zakona izmjenama i dopunama Zakona o udrugama i fondacijama Brčko distrikta BiH.

2018-03-14-Nastavak_32_RSV-Srdjan_Blazic

Više...

 

Vlada održala izvanrednu i redovitu sjednicu

12.3.2018. Članovi Vlade očitovali su se na današnjoj 40. izvanrednoj sjednici o amandmanima na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj skrbi Brčko distrikta BiH i Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dječjoj zaštiti. Većina amandmana zastupnika Skupštine Brčko distrikta BiH nije podržana iz tehničkih razloga jer predmet predloženih amandmana nisu navedene izmjene i dopune dva zakona.
2018-03-121_40_i_41_RSV-1

Više...

 

Održana svečana akademija prigodom Dana Distrikta

8.3.2018. Svečanom akademijom u Domu kulture Brčko distrikt BiH obilježio je 18 godina postojanja uz nazočnost brojnih međunarodnih dužnosnika, gostiju iz entitetskih i institucija BiH, diplomatskog kora u BiH, predstavnika vjerskih zajednica te predstavnika izvršne, zakonodavne i sudbene vlasti, kao i gospodarskog i kulturnog života Brčko distrikta BiH.
2018-03-08-Svecana_akademija-7

Više...