Влада Брчко дистрикта БиХ :: Vlada Brčko distrikta BiH

Nastavak 100. redovite sjednice Vlade Brčko distrikta BiH

There are no translations available.

4.5.2016. Na dnevnome redu današnje sjednice, na prijedlog Odjela za gospodarski razvitak, šport i kulturu, Vlada Brčko distrikta razmatrala je Odluku o visini boravišne takse u Brčko distriktu BiH.
Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić je istaknuo da Vlada Brčko distrikta BiH već dulji niz godina izdvaja značajna financijska sredstva za potpore u oblasti poljoprivrede i gospodarstva s ciljem smanjenja broja nezaposlenih, stvaranja olakšica gospodarstvenicima, ali i uvjeta za nove investicije.
2016-04-16-116_VSV

Više...

 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKA PRIGODOM 1. SVIBNJA

Poštovane sugrađanke i sugrađani,
prigodom 1. svibnja – Međunarodnoga praznika rada upućujemo vam iskrene čestitke sa željom da ovaj tradicionalni praznik rada dočekate i proslavite u miru, zdravlju i sreći.
Međunarodni praznik rada obilježavanje je i podsjećanje na povijesne borbe radnika i njihove težnje da se stvore humaniji i pravedniji radni odnosi. Pravo na rad i pravo na život od vlastitog rada je ne samo civilizacijska vrijednost koje se trebamo prisjetiti za Prvi svibnja, već imperativ kod zalaganja cijele zajednice na njegovom ostvarenju.
Tim povodom, uime svojih suradnika i u svoje osobno ime, svim stanovnicima i Sindikatu Brčko distrikta BiH također čestitamo Međunarodni praznik rada.
 
 
DOGRADONAČELNIK                                     GRADONAČELNIK
     Esed Kadrić                                              dr. Anto Domić
 

Okončan veliki kapitalni projekt Vlade Brčko distrikta BiH: Svečano pušten u rad novi transportni cjevovod

2016-04-28-Pusten_glavni-cjevovod-528.4.2016. Uime gradonačelnika Brčko distrikta BiH dr. Ante Domića početak eksploatacije novog transportnog cjevovoda u organizaciji Vlade Brčko distrikta BiH kao investitora ovog značajnog projekta i Javnog poduzeća „Komunalno Brčko“ kao izvođača radova danas je službeno potvrdio njegov izaslanik i član Vlade Brčko distrikta BiH Tomislav Stjepanović. Na prigodnoj svečanosti koja je upriličena u krugu tvornice vode u Plazuljama nazočnima su se obratili i predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Đorđa Kojić i ravnatelj Javnog poduzeća „Komunalno Brčko“ Admir Nuković.

Više...

 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKA ZA VASKRS

Prigodom predstojećeg blagdana Vaskrsa svim pravoslavnim vjernicima u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine i svećenstvu Srpske pravoslavne Crkve upućujemo najiskrenije čestitke.
Uz tradicionalni pozdrav neka vam proslava najradosnijeg kršćanskog blagdana protekne u miru i blagostanju, u krugu obitelji i prijatelja, u dobrom zdravlju, ljubavi i sreći.
 
Hristos Vaskrse!
 
 
DOGRADONAČELNIK                                  GRADONAČELNIK
     Esed Kadrić                                           dr. Anto Domić
 
G R A D O V I   P O B R A T I M I
samsun-logo sent_luis-logo smederevska_palanka-logo
SAMSUN
Turska
ST. LOUIS
SAD
SMEDEREVSKA PALANKA
Srbija

 

Kontakt
VLADA BRČKO DISTRIKTA BiH
Bulevar mira 1,
76100 Brčko distrikt BiH
Centrala
: +387(0)49 240 600
Portparol : +387(0)49 490 008
FBIcon
Natječaji
Zakazani intervjui
pitanjazaposljavanjehr
Rezultati intervjua
Obrasci
Javne nabave Vlade Brčko distrikta BiH
Obavjesti