allopurinol, nunasoft.biz#buy-celebrex, nett.com.au, nett.com.au, nett.com.au#buy-alesse, robaxin, nett.com.au#buy-keftab-no-prescription, purchase generic cheap femara online no prescription#sKhfyJsllo
 
RacuniZaPomocPoplavljenim-Lat

Влада Брчко дистрикта БиХ :: Vlada Brčko distrikta BiH

Šef Odjeljenja za privredni razvoj, sport i kulturu prisustvovao seminaru o zaštiti od nasilja u porodici

There are no translations available.

25.7.2014. Danas je u u organizaciji Vlade Brčko distrikta BiH i Američkog kutka Brčko distrikta BiH organizovan seminar pod nazivom "Zaštita od nasilja u porodici- od inicijative do zakona" vođen od strane Amera Homaraca, pravnog savjetnika u Fondaciji lokalne demokratije za razvoj civilnog društva u Sarajevu, a na kojem je prisustvovao šef Odjeljenja za privredni razvoj sport i kulturu Damir Bulčević.
2014-07-25-Seminar_Americki_kutak

Više...

 

Komemorativna sjednica povodom smrti voditelja Pododjela za veterinarstvo u Odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo Vlade Brčko Distrikta BiH

25.7.2014. Jutros je, u 54. godini života, preminuo Nikola Ristić, voditelj Pododjela za veterinarstvo u Odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo Vlade  Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine.
2014-07-25-Foto_Nikola_Ristic
 

Više...

 

Čestitka gradonačelnika i dogradonačelnika prigodom Ramazanskog bajrama

Povodom završetka ramazanskog posta i nastupajućeg blagdana Bajrama svim pripadnicima islamske vjeroispovijedi u Brčko Distriktu BiH upućujemo iskrene čestitke!
Duh i poruka blagdana ogledaju se u prijateljstvu i ljubavi prema bližnjima, toploj riječi i dobrim djelima. Želimo da predstojeći blagdan svima koji ga slave donese sreću i radost, te da ga proslave u blagostanju sa svojim obiteljima, prijateljima i susjedima u duhu dobrosusjedskih odnosa, tolerancije i međusobnog uvažavanja.

Više...

 

Održana 41. vanredna sjednica Vlade Brčko distrikta BiH

There are no translations available.

24.7.2014. Na 41. vanrednoj sjednici Vlade Brčko distrikta BiH jednoglasno je usvojena Odluka o izdvajanju novčanih sredstava iz sredstava rezervi budžeta Brčko distrikta Bosne i Hercegovine  za  2014. godinu.
2014-07-24-41_VSV_Esed_Kadric

Više...

 
RacuniZaPomocPoplavljenim-Lat
G R A D O V I   P O B R A T I M I
samsun-logo sent_luis-logo smederevska_palanka-logo
SAMSUN
Turska
ST. LOUIS
SAD
SMEDEREVSKA PALANKA
Srbija

 

Kontakt
VLADA BRČKO DISTRIKTA BiH
Bulevar mira 1,
76100 Brčko distrikt BiH
Centrala
: +387(0)49 240 600
Portparol : +387(0)49 490 008
FBIcon
banner5
Natječaji
Zakazani intervjui
Rezultati intervjua
Obrasci
Javne nabave Vlade Brčko distrikta BiH
Obavjesti