maybe this, nett.com.au, nett.com.au, nett.com.au#buy-alesse, buy remeron, nett.com.au#buy-keftab-no-prescription, buy robaxin, youthnet.org#robaxin, youthnet.org#cost-of-tetracycline, http://youthnet.org#buy-online, http://youthnet.org#amitriptyline, youthnet.org #price-of-trazodone, http://youthnet.org/price-of-generic-online-shop/accutane-order.html#accutane, buy #joetr generic #klori online without prescription #Jsllo

 
RacuniZaPomocPoplavljenim-Lat

Влада Брчко дистрикта БиХ :: Vlada Brčko distrikta BiH

Otvoren javni poziv za odabir korisnika pomoći za sanaciju stambenih jedinica oštećenih u poplavama

17.9.2014. – Program Europske unije za oporavak od poplava planira pružiti interventnu pomoć u sanaciji stambenih jedinica u područjima pogođenim poplavama. Prvi krug će obuhvatiti Bijeljinu, Šamac, Doboj, Maglaj, Orašje, Odžak, Brčko Distrikt BiH i Domaljevac, a pomoć će uključivati sanaciju oštećenja na stambenim jedinicama prema važećim standardima.

2014-09-01-EU_Program_za_oporavak_od_poplava

Više...

 

Predstojnik Odjela za komunalne poslove Sead Šadić položio svečanu zakletvu

18.9.2014. Današnje 40. redovito zasjedanje Skupštine Brčko Distrikta BiH započelo je polaganjem svečane prisege Seada Šadića (SDA) na mjesto novoimenovanog predstojnika Vladinog Odjela za komunalne poslove čime je postao i član Vlade Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine.
Šadić je na poziciju predstojnika Odjela imenovan Odlukom gradonačelnika Brčko Distrikta BiH, a današnjim polaganjem prisege i službeno je stupio na ovu funkciju.

2014-09-18-Polaganje_zakletve_Sefa_Odjeljenje_za_komunalne_poslove

 

Obilježen blagdan Rane svetog Franje u Gornjoj Skakavi

17.9.2014. Na svetištu “Zidine” u Gornjoj Skakavi, gdje je prošle godine obavljeno arheološko istraživanje i pronađeni vrijedni dokazi o postojanju sakralnih objekata iz ranog srednjeg vijeka, danas se okupilo preko dvije tisuće vjernika na proslavi blagdana „Rane svetog Franje“.
DSC_0560

Više...

 

67. redovita sjednica Vlade Brčko Distrikta: usvojena konačna rang lista za dodjelu stipendija

17.9.2014. Na prijedlog Odjela za obrazovanje Vlada Brčko Distrikta BiH danas je usvojila konačnu rang listu za dodjelu stipendija kao i Odluku o kriterijima za dodjelu novčanih nagrada za studente generacije s područja Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine.
2014-09-17-67_RSV

Više...

 
RacuniZaPomocPoplavljenim-Lat
G R A D O V I   P O B R A T I M I
samsun-logo sent_luis-logo smederevska_palanka-logo
SAMSUN
Turska
ST. LOUIS
SAD
SMEDEREVSKA PALANKA
Srbija

 

Kontakt
VLADA BRČKO DISTRIKTA BiH
Bulevar mira 1,
76100 Brčko distrikt BiH
Centrala
: +387(0)49 240 600
Portparol : +387(0)49 490 008
FBIcon
banner5
Natječaji
Zakazani intervjui
pitanjazaposljavanjehr
Rezultati intervjua
Obrasci
Javne nabave Vlade Brčko distrikta BiH
Obavjesti