allopurinol, nunasoft.biz#buy-celebrex, nett.com.au, nett.com.au, nett.com.au#buy-alesse, robaxin, nett.com.au#buy-keftab-no-prescription, purchase generic cheap femara online no prescription#sKhfyJsllo
 
RacuniZaPomocPoplavljenim-Lat

Влада Брчко дистрикта БиХ :: Vlada Brčko distrikta BiH

Održana komemoracijska sjednica i posljednji ispraćaj Nikole Ristića

26.7.2014. Iznenadna smrt Nikole Ristića, voditelja Pododjela za veterinarstvu u Odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo Vlade Brčko Distrikta BiH, okupila je u Skupštinskoj dvorani Doma kulture u Brčkom veliki broj predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti, te prijatelje i rodbinu preminulog.

2014-07-26-Odrzana_komemoracija_Nikola_Ristic

Više...

 

Predstojnik Odjela za gospodarski razvitak, šport i kulturu nazočio seminaru o zaštiti od nasilja u obitelji

25.7.2014. Danas je u organizaciji Vlade Brčko Distrikta BiH i Američkog kutka u Brčkom organiziran seminar pod nazivom "Zaštita od nasilja u obitelji - od inicijative do zakona" koji je vodio Amer Homarac, pravni savjetnik u Fondaciji lokalne demokracije za razvitak civilnog društva u Sarajevu, a na kojem je nazočio predstojnik Odjela za gospodarski razvitak šport i kulturu Damir Bulčević.

2014-07-25-Seminar_Americki_kutak 

Više...

 

Komemorativna sjednica povodom smrti voditelja Pododjela za veterinarstvo u Odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo Vlade Brčko Distrikta BiH

25.7.2014. Jutros je, u 54. godini života, preminuo Nikola Ristić, voditelj Pododjela za veterinarstvo u Odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo Vlade  Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine.
2014-07-25-Foto_Nikola_Ristic
 

Više...

 

Čestitka gradonačelnika i dogradonačelnika prigodom Ramazanskog bajrama

Povodom završetka ramazanskog posta i nastupajućeg blagdana Bajrama svim pripadnicima islamske vjeroispovijedi u Brčko Distriktu BiH upućujemo iskrene čestitke!
Duh i poruka blagdana ogledaju se u prijateljstvu i ljubavi prema bližnjima, toploj riječi i dobrim djelima. Želimo da predstojeći blagdan svima koji ga slave donese sreću i radost, te da ga proslave u blagostanju sa svojim obiteljima, prijateljima i susjedima u duhu dobrosusjedskih odnosa, tolerancije i međusobnog uvažavanja.

Više...

 
RacuniZaPomocPoplavljenim-Lat
G R A D O V I   P O B R A T I M I
samsun-logo sent_luis-logo smederevska_palanka-logo
SAMSUN
Turska
ST. LOUIS
SAD
SMEDEREVSKA PALANKA
Srbija

 

Kontakt
VLADA BRČKO DISTRIKTA BiH
Bulevar mira 1,
76100 Brčko distrikt BiH
Centrala
: +387(0)49 240 600
Portparol : +387(0)49 490 008
FBIcon
banner5
Natječaji
Zakazani intervjui
Rezultati intervjua
Obrasci
Javne nabave Vlade Brčko distrikta BiH
Obavjesti