Влада Брчко дистрикта БиХ :: Vlada Brčko distrikta BiH

Odjel za javnu sigurnost namjerava formirati mješovitu postrojbu za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH

25.11.2015. Na temelju ukazane potrebe, na temelju rezultata dvogodišnje suradnje Odjela za javnu sigurnost i nevladinog sektora u oblasti zaštite i spašavanja i na temelju obveza proisteklih iz Okvirnog zakona o zaštiti i spašavanju BiH, a s ciljem unapređenja sustava zaštite i spašavanja na višu razinu, Odjel za javnu sigurnost u suradnji s nevladinim sektorom ima nakanu formirati mješovitu postrojbu za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH.
2015-11-25-Formiranje_mjesovite-jedinice_za_ZiS_BD_BiH-2

Više...

 

Čestitka gradonačelnika i dogradonačelnika povodom Dana državnosti BiH

Slika_Anto_DomicSlika-Esed_Kadric
Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić i dogradonačelnik Esed Kadrić prigodom nastupajućeg Dana državnosti BiH, 25. studenoga, upućuju iskrene čestitke svima koji taj dan obilježavaju. Neka zajednički rad doprinese poštovanju različitih duhovnih i kulturnih vrijednosti, suživotu i toleranciji građana Bosne i Hercegovine.


ZAMJENIK GRADONAČELNIKA                       GRADONAČELNIK
          Esed Kadrić                                        dr. Anto Domić
 

Objava liste korisnika obnove individualnih stambenih objekata raseljenih osoba i povratnika u Brčko distriktu BiH po Javnom pozivu od 4. 3. 2014. godine

23.11.2015. Prvostupanjsko povjerenstvo za odabir korisnika projekta obnove individualnih stambenih objekata raseljenih osoba i povratnika u Brčko distriktu BiH 2014. godine, na temelju Odluke gradonačelnika, broj: 05-000842/14 od 2. 9. 2014. godine, u skladu s člankom 49. Naputka o načinu i procedurama odabira korisnika projekata povratka i rekonstrukcije stambenih jedinica („Službeni glasnik BiH“, broj 48/06), a u svezi s raspisanim Javnim pozivom od 4. 3. 2014. godine, objavljuje listu korisnika obnove individualnih stambenih objekata raseljenih osoba i povratnika u Brčko distriktu BiH.

Više...

 

Gradonačelnik uputio izraze sućuti obiteljima Salkić i Radić

19.11.2015. Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić uputio je sućut obiteljima pripadnika Oružanih snaga BiH (OSBiH) Armina Salkića i Nedeljka Radića, ubijenih u terorističkom napadu u sarajevskom naselju Rajlovac.
„Duboko pogođeni tragičnom i tužnom viješću o ubojstvu dvojice vojnika u Sarajevu, ovom prigodom za koju je teško iznaći riječi utjehe upućujem najdublju sućut u svoje osobno ime i uime Vlade Brčko distrikta BiH obiteljima pripadnika Oružanih snaga BiH.
Također, svim ostalim osobama koje su ozlijeđene i nalaze se na bolničkom liječenju želim uputiti najljepše riječi za brz oporavak.
Nadam se da će zajednička koordinacija sigurnosnih institucija na razini BiH u potpunosti rasvijetliti sve događaje koji su prethodili napadu i dvostrukom ubojstvu i učiniti sve kako se ovakvo što ne bi ponovilo“.
Uz izraze iskrene sućuti!
                                                                         GRADONAČELNIK
                                                                          dr. Anto Domić
 
RacuniZaPomocPoplavljenim-Lat
G R A D O V I   P O B R A T I M I
samsun-logo sent_luis-logo smederevska_palanka-logo
SAMSUN
Turska
ST. LOUIS
SAD
SMEDEREVSKA PALANKA
Srbija

 

2015-11-27-32_Susreti_Pozorista-Kazalista_BiH
Kontakt
VLADA BRČKO DISTRIKTA BiH
Bulevar mira 1,
76100 Brčko distrikt BiH
Centrala
: +387(0)49 240 600
Portparol : +387(0)49 490 008
FBIcon
Najave
Natječaji
Zakazani intervjui
pitanjazaposljavanjehr
Rezultati intervjua
Obrasci
Javne nabave Vlade Brčko distrikta BiH
Obavjesti