Arbitar za Brčko iz Republike Srpske u posjeti Distriktu

17.1.2017. Arbitar Republike Srpske u Arbitražnom tribunalu za Brčko distrikt BiH Siniša Karan boravio je danas u posjeti Distriktu gdje se u Gradskoj vijećnici sastao s gradonačelnikom Brčko distrikta BiH Sinišom Milićem i zamjenikom gradonačelnika Antom Domićem. U okviru protokolarne posjete razmijenjena su mišljenja i stavovi o samoj arbitraži, a zajednički je konstatovano da je Konačna arbitražna odluka uspješno implementirana proteklih godina.
2017-01-17-Arbitar-Karan-Kabinet

Opširnije...

 

Vlada od danas funkcioniše u punom kapacitetu

16.1.2017. Vlada Brčko distrikta BiH od danas funkcioniše u punom kapacitetu, nakon imenovanja šefova Odjeljenja za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Odjeljenja za javni registar te Odjeljenja za evropske integracije. Novi šefovi odjeljenja imenovani su odlukama gradonačelnika Brčko distrikta BiH koje su nakon toga upućene u skupštinsku proceduru.
2017-01-16-Zgrada_Vlade_BD_BiH-2

Opširnije...

 

Organizovan doček pravoslavne Nove godine u Brčkom

16.1.2017. Brčaci koji Novu godinu slave po julijanskom kalendaru dočekali su pravoslavnu Novu, 2017. godinu uz bogat program. U organizaciji Srpske pravoslavne crkve na platou ispred spomenika Srpskim braniocima Brčkog prisutne je zabavljao Dragan Kojić Keba te nekoliko brčanskih bendova i vokalnih solista.
2017-01-14-Docek_Pravoslavne_Nove_godine-1

Opširnije...

 

Prezentovan program za podršku preduzećima u oblasti vodosnabdijevanja

12.1.2017. Predstavnici „Međunarodne asocijacije kompanija iz oblasti vodosnabdijevanja u slivu rijeke Dunav“, sa sjedištem u Austriji, održali su danas u prostorijama Gradske vijećnice prezentaciju programa iz oblasti vodosnabdijevanja koju podržava UN-Habitat program, a koja ima za cilj pomoći kompanijama koje se bave vodosnabdijevanjem u unapređenju usluga iz ove oblasti.
2017-01-12-Prezentacija_vodosnadbjevanja-2

Opširnije...

 

Priređen prijem povodom pravoslavnog Božića

9.1.2017. Srpska pravoslavna crkva u Brčkom i srpski predstavnici u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti Brčko distrikta BiH drugog dana Božića priredili su tradicionalni prijem za predstavnike političkog, vjerskog, kulturnog i privrednog života u Brčkom u Hotelu „Jelena“.
2017-01-08-Bozicni_prijem-1

Opširnije...

 
Još članaka...