Јavne rasprave - ekološke dozvole

Javna rasprava za izdavanje ekološke dozvole- "AGRIPET" d.o.o. Potočari

Obavještavamo Vas da će se 21.12.2016. održati javna rasprava u prostorijama MZ Potočari u 13,00 sati a povod je izgradnja poslovnog kompleksa  za proizvodnju i skladištenje poljoprivrednih proizvoda  investitora "Agripet" d.o.o. Potočari.
 

Javna rasprava za izdavanje ekološke dozvole- "NGV" d.o.o.

Obavještavamo Vas da će se 8.12.2016. održati javna rasprava u prostorijama M.Z. Krepšić sa početkom u 12 sati, a povod je izgradnja poslovno-proizvodnog objekta "Sušara za žitarice i izmještanje postojećeg silosa, dvije cisterne za TNG, isparivačke stanice investitora "NGV" d.o.o.
 

Javna rasprava za izdavanje ekološke dozvole- "Pamukčić-Comerce" d.o.o. Brka , Brčko.

Obavještavamo Vas da će se dana 30.11.2016.godine (srijeda) u 12h  u prostorijama MZ Brka održati javna rasprava povodom izdavanja ekološke dozvole za pogon za primarnu preradu drveta "Pamukčić-Comerce" d.o.o. Brka , Brčko. U linku ispod mozete pogledati  zahtjev za izdavanje ekološke dozvole.
 

Javna rasprava o Studiji uticaja na životnu sredinu- "Pronto" d.o.o. Brčko

Obavještavamo vas da će se 28.11.2016. održati javna rasprava u prostorijama M.Z. Brka sa početkom u 12 sati, a povod je izgradnja poslovno-proizvodnog objekta za proizvodnju biodizela na potezu Brka, brdo Šterac investitora "Pronto" d.o.o. U prilogu nacrt Studije uticaja na životnu sredinu za poslovno-proizvodni objekat za proizvodnju biodizela,