Poziv za učešće na standardizovanim obukama DEI

Ovim putem vas obavještavamo da Direkcija za evropske integracije objavljuje poziv za učešće na standardizovanim obukama.

Poštovani kandidati/kinje,

Ujedno vas želimo obavijestiti da je Direkcija za evropske integracije pripremila Plan realizacije obaveznih obuka za II. kvartal 2018. godine (period april-juni 2018.), koji možete pogledati OVDE.

Svi seminari će se održati u Sarajevu u zgradi Direkcije za evropske integracije BiH, Đoke Mazalića broj 5, na trećem spratu. 

Postupak apliciranja/prijave i odabira kandidata

Podsjećamo vas da se zainteresovani za učešće na obukama mogu prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca, a koji se može naći i na web stranici Direkcije: http://www.dei.gov.ba/dei/media_servis/vijesti/default.aspx?id=19721&langTag=bs-BA (link na web stranici DEIBiH).

Popunjen prijavni obrazac sa svim traženim podacima može se dostaviti faksom na broj 033 / 255-001, ili mailom na adresu: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli do datuma koji je za svaku pojedinu obuku označen kao krajnji rok.

Na web stranici Direkcije, na lokaciji/obrazovanje/aktuelne obuke/, narednog radnog dana nakon isteka roka za prijavljivanje bit će objavljenja lista polaznika čije su prijave za učešće prihvaćene, s tačnim mjestom i satnicom održavanja seminara.

Napominjemo da Direkcija realizuje obuke u skladu s odredbama Odluke o uvjetima i načinu učešća na obukama iz oblasti evropskih integracija http://www.dei.gov.ba/aktuelnosti/obuke/dokumenti/?id=8979.

Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na telefon broj 033 / 255 013 ili na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli .